hits

BEKLAGER

Det har vært en lang og tøff tid de siste ukene. Mye har skjedd, både positivt og negativt. Ikke alltid jeg klarte å enten finne tid, eller energien til å blogge. Men nå er det en stund siden. Hørt av de få lesere jeg har, at de har savnet innlegg fra meg.

Vi har hatt største fokus på Lars og helsen hans, og det har skjedd mye gjennom de siste ukene. Så mye at jeg ikke har orket å blogge om det. Alle rundt forteller oss at når Lars har enten fått diagnose eller blir frisk, bør vi gå til avisa. Så det kommer alt detaljert om hva som har hendt oss den siste tiden.

Uten å starte et etterlengtet blogginnlegg med klaging og negativitet, så tenker vi gir oss der. Ellers har vi bare prøvd å slappe av mest mulig, game og se på serier. Vi begge har hatt ganske store nedturer den siste tiden så hver eneste minutt vi har til å slappe av, gjør vi det.

Det mest positive som har hendt meg er at jeg endelig etter to år har fått meg ny mobil. Forhåndsbestilte iPhone XR i korallrød, og jeg er forelsket. Neste positive tingen er at vi klarte å holde et vel gjennomført Halloween-fest! Vi fikk masse skryt for pynten, hadde noen kåringer og slikt. Tenkte jeg kan skrive eget innlegg om selve planleggingen og gjennomførelsen.

Ellers utenom har vi som nevnt, fokusert mest på Lars men endelig fikk jeg litt tid for meg selv også. For noen dager siden var jeg hos min venninne Anki som selger MaryKay produkter. Hadde en veldig koselig og bra hudpleie kveld med fokus av ansiktspleie. Jeg trodde jeg skulle spare penger, men henne tjente seg bra på meg den kvelden. Ansiktsmasken dere ser på bildet er fantastisk! Og den rosa tuben jeg holder, er ansiktsrens som brukes med elektriske børsten dere ser i fronten. Kunne ikke blitt mer forelsket i den komboen. Samt en «leppe-kur» slik jeg kaller det hehe. Består av skrub og en balm, og har aldri hatt så myke lepper føre. Typen vil ikke gå vekk fra meg når jeg har tatt skrubben hahaha. Anbefaler av det sterkeste å ta kontakt med henne Anki facebook , eller meg via min Facebook Page min for å booke en kveld hvor du kan teste produkter som sminke, ansikt pleie, hel hudpleie osv. Anbefales!

Jeg skal forsøke å blogge mer framover, nå som jeg ser ting går litt framover her. Er ikke enkelt å sette seg ned å skrive noe positivt, med kun negativitet rundt seg. Og hvem orker å lese kun klaging? For tiden er jeg syk, så Lars så herlig som han er prøver seg på en polsk kyllingsuppe rosół. Flink er han kan jeg si, gleder meg til resultatet.

Jeg får fortsette å slappe av med min søteste gigantiske bamse og vente på suppen, lage meg te med ingefær og sitron, og håpe jeg blir frisk fort.

#nofilter å greier, hehe. Takk for tålmodigheten, og at du gadd å stakk innom. Leave a like/comment og gjerne lik Facebook Pagen min.

Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar